Utilitzem cookies propies i de tercers per a millorar els nostres serveis i mostar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant els seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació aquí
[X]27/11/2017
Els equips de Tecnical es caracteritzen, entre molts d'altres aspectes, per una gran eficiència: garanteixen el procés d'elaboració de formatge amb un alt rendiment y homogeneïtat de la producció, són molt fiables, requereixen de poc manteniment i estan dotats de la tecnologia adequada per poder dur a terme l'assistència remota via Internet en cas d'averia.

ALT RENDIMENT

Aconseguir el màxim rendiment de la llet en el procés d'elaboració de formatge és un factor extremadament important i a tenir en compte per a qualsevol fabricant a l'hora de valorar l'eficiència d'una línia de producció. Conscients d'això, Tecnical innova constantment els seus equips i els dota de la tecnologia més avançada per tal de reduir la pèrdua de fins i augmentar la productivitat.

En aquest sentit, d'entre la gamma de maquinària que ofereix Tecnical cal destacar que els equips productivament més eficients són els tancs de quallada CDT i l'emmotlladora MULTIFORMAT: tall net; agitació adequada de la quallada minimitzant la generació de fins i la presència de nata en el xerigot; buidat dinàmic i ràpid dels tancs de quallada; i emmotllat integral que drena, prepremsa i fa les porcions dels formatges directament en els motlles.

HOMOGENEITAT EN LA PRODUCCIÓ

Aconseguir un producte homogeni en forma, en pes i en característiques organolèptiques és un factor molt important i fàcil d'aconseguir gràcies a l'eficiència de les línies de fabricació de formatge de Tecnical. Tots els equips de Tecnical destinats a la fabricació de formatge, ja siguin les línies de fabricació de formatge premsat o les línies per a formatge autopremsat, estan dissenyats per obtenir una homogeneïtat màxima de la producció.

En els tancs de quallada CDT s'obté un gra de quallada molt regular i una mescla idònia pel que fa a la proporció de quallada-xerigot, la qual cosa permet alimentar l'emmotlladora de manera continuada i adequada.

Les emmotlladores estan dissenyades per obtenir formatges el més homogenis possible. L'exclusiva boca d'entrada permet ajustar fàcilment l'humitat desitjada; a més, amb un perforació dels tubs realitzada a mida per a cada projecte, es pot treballar la pasta oberta o tancada. Cal destacar que, gràcies a l'emmotlladora, les variacions de pes que aconseguim entre els formatges d'un mateix lot són mínimes, al voltant d'un 3%.

El procés de premsat està adaptat als tipus de motlle i els sistemes de salmorra s'han desenvolupat i automatitzat per tal d'aconseguir un salat uniforme i eficient.

ALTA FIABILITAT I DURABILITAT

Tots els equips subministrats per Tecnical es caracteritzen per ser robustos i simples, la qual cosa influeix directament en la durabilitat i la baixa necessitat de manteniment.

Tecnical presumeix de subministrar línies de producció que requereixen de molt poc manteniment tècnic per part del client, però cal destacar que en cas que aquest sigui necessari, Tecnical també disposa de plans de manteniment preventiu que es configuren segons les necessitats específiques. I en cas d'eventual averia, la majoria de vegades aquesta es pot resoldre mitjançant connexió remota via Internet amb els nostre tècnics.

També és molt rellevant destacar la durabilitat a llarg termini dels equips dissenyats i fabricats per Tecnical. A dia d'avui, pràcticament tots els equips subministrats fa 16 anys coincidint amb els inicis de la nostra empresa, encara estan en funcionament i treballant a ple rendiment.
tecnical logo

Pol.Ind. Les Ferreries

Cami Vell de Riudellots 1-3

17459 Campllong (Girona)

41º53'59":2º49'19"

 
 

+34 972 47 88 88

Contato

 
Companhias afiliadas TECNICAL integra negatiu TECNICAL meat negatiu ARC tecno negatiu  TECNICAL food negatiu